Google-tips

ZZP-Tekstbureau geeft een aantal tips om succesvoller te worden met je website.
 
De (advertentie)mogelijkheden voor de ZZP’er zijn:
 

Search engine optimalisation (SEO)

Je website is via zoekmachines traceerbaar op het internet. Daar trek je nog geen extra bezoekers mee. ZZP-Tekstbureau helpt je om je website hoog in de zoekresultaten te laten komen (de internetbezoeker kijkt vaak niet verder dan de eerste twee pagina’s).

Hoe? Via SEO. Het gebruiken van gerichte zoekwoorden, het plaatsen van externe en interne links en het gebruik van social media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook.


Google Analytics

Google analytics is een statistisch programma. Hiermee krijgt de ZZP’er inzicht welke bezoeker via welke site (Google, Ilse, directe toegang of via een andere site) op je website binnenkomt en hoe lang hij op je site blijft.

Tevens kun je zien welke pagina’s de bezoeker allemaal heeft bezocht. Je ziet het aantal bezoekers per dag en de verschillen in aantallen en in percentage. Google analytics is gratis.


Feedburner

Feedburner voegt faciliteiten aan je RSS-feed toe. Feedburner houdt de RSS-feed statistieken bij en geeft inzicht in gebruikersbase, het traffic- en de RSS-feed advertentie service.

Feedburner vertelt hoe vaak een feed wordt opgevraagd en waar de vraag vandaan komt.


Google AdWords

Deze betaalde vorm van adverteren zie je aan de rechterkant van de zoekresultaten bij een website. Het budget bepaal je zelf. Klikken bezoekers op je advertentie, dan neemt je advertentietegoed af.


 

Google AdSense

Andere bedrijven laten adverteren op je website en zo geld verdienen. Dat kan via Google AdSense.


Google-maps

Vermeld een plattegrond van je bedrijfsadres via Google maps

Wil jij ook SEO, Google analytics, Google AdSense inzetten voor meer bekendheid = meer klanten. Schakel dan ZZP-Tekstbureau in. Wij helpen je op weg. 

Schakel ZZP-Tekstbureau in

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)


Je bericht