Twitter-tips

Start als ZZP’er met Twitter

Twitter

Twitter is begonnen als medium om vrienden via tweets op de hoogte te houden van wat je doet en waar je bent. Via Twitter kun je ook berichten delen. En dat is interessant voor jou als ZZP’er! Jij kunt jouw producten, info, nieuws en diensten onder de aandacht brengen van je Twitter-followers.

Twitter Tips van ZZP Tekstbureau


Marketing Twitter

Twitter is bij uitstek geschikt om te gebruiken als marketingtool voor de ZZP’er, weet ZZP-Tekstbureau. Grote concerns nemen Twitter zeer serieus

De Zaak,  

De Telegraaf,

Youp van ‘t Hek

Grote namen op Twitter - de Zaak


ZZP-Tekstbureau zette Twitter in als marketingtool voor ZZP-Boekhouder die door zijn followers dagelijks op nieuwsberichten te trakteren meer omzet en klanten haalde uit Twitter.


Gratis reclame

Wil jij ook gratis reclame maken via Twitter lees dan de tips van ZZP-Tekstbureau.


De 9 Twitter-tips van ZZP Tekstbureau

Ga naar Twitter.com

  1. Bedenk een goede naam voor je bedrijf, die ook hoog in de zoekmachines als Google en Ilse kan komen. Gebruik je zakelijke naam of een naam met je woonplaats of werkgebied erbij.

  1. Laat een goede pasfoto maken. Op Twitter verkoop je jezelf en je bedrijf. De eerste indruk is de beste, ook op Twitter.

  1. Zorg dat je jouw kernwoorden in je bio plaatst. In slechts 160 tekens kan jij je als ondernemer profileren. Vermijd woorden als de, het, een etcetera. Plaats met name zoekwoorden waarvan je denkt dat potentiële klanten je daarop zullen vinden.

  1. Vermeld in je bio ook een paar privé-dingen. Vermeld één of meerdere hobby’s, je naam en leeftijd.
  2. Voeg de link naar je website toe. Heb je als ZZP’er nog geen website voeg dan je LinkedIn-profiel toe.
  3. Verstuur informatie over je diensten naar je volgers.
  4. Zoek vrienden (followers) op Twitter. Je kunt je adresboek kopiëren en zo volgers zoeken. Je kunt ook je doelgroep op Twitter selecteren via Tweetadder en friendorfollow.com
  5. Reageer eens op een stelling van een mede Twitteraar, RT eens een bericht van een andere ZZP’er, of RT eens een  bericht van #durftevragen
  6. Wil je omzet uit Twitter halen dan dien je wel mensen te blijven toevoegen. Meer volgers en omzet halen uit Twitter kost je als ZZP’er geen geld maar wél tijd. Je dient dus elke dag of elke week een aantal uren te twitteren voor resultaat.

Wil jij ook Twitter inzetten voor meer bekendheid = meer klanten. Schakel dan ZZP-Tekstbureau in. Wij zetten je op het juiste spoor. 

Contact ZZP Tekstbureau

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)


Je bericht